Vem är copywritern Jonas Åkerlind?

När jag 1994 kom in på Berghs visste jag direkt att jag hittat hem. Jag hade jobbat som säljare i fem år (vilket jag förvisso haft stor nytta av) men då satsade jag allt på att bli copywriter.

Nu har jag jobbat i 16 år. Och det är fortfarande lika kul.

Jag har haft förmånen att jobba lika mycket mot företag som mot konsument. Det har gett mig ett ökat sinne för kundens affär, vilket i sin tur har lett till att jag kommit att uppskatta värdet av relationer. Och att jag blivit jäkligt duktig på att stärka dem. Jag arbetar lika gärna med löpande skrivjobb som med större konceptuella uppdrag, och behärskar allt från att skriva manus till en reklamfilmsregissör till manus för en kundtjänst.

Du kan anlita mig som frilansande copywriter.

Jag kan sitta på mitt eget kontor eller på plats hos ditt företag, där jag kan fungera dels som en kreativ problemlösare, dels som en resurs i det dagliga arbetet. Jag har arbetat inom de flesta branscher, och har erfarenhet av alla discipliner och kanaler inom både B2C och B2B (här bredvid ser du ett urval av alla de kunder jag samarbetat med genom åren). Jag kan vara väldigt snabb om så krävs, men samtidigt släpper jag aldrig ifrån mig en leverans utan att ha tänkt igenom den noga. Viktigast är att reklamen säljer. Och säljer lite till.

Du kan anlita mig som strateg för att stärka relationerna med din omvärld.

Det är framtiden för varje företag med sunt förnuft, som är genuint utleda på att göra reklam som inte ger tillräckligt bra resultat. Känner du igen dig så klicka här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: